Welkom bij

Jouw partner in schade

Wij kopen jouw beschadigde motor

Waarom kiezen voor ons?

Bij Schademotorverkopen.nl ligt onze specialisatie in het snel en gemakkelijk opkopen van motors met schade, waardoor we een betrouwbare partner zijn in tijden van onverwachte ongelukken.

Wij begrijpen dat het verkopen van een beschadigde motor stressvol kan zijn. We proberen het daarom onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Geen gedoe met het organiseren van het transport van je kapotte motor – wij komen naar jou toe, waar je ook bent.

Bij Schademotorverkopen.nl geloven we in flexibiliteit, daarom bieden we jou de keuze tussen contante betaling of een bankoverschrijving.

Kies voor Schademotorverkopen.nl en ervaar een soepele, transparante en betrouwbare oplossing voor het verkopen van je beschadigde motor.

Veilig en snel

Zodra je contact met ons opneemt, stellen we direct een vrijblijvende offerte op voor je beschadigde motor.

Eigen ophaalservice

Geen gedoe met het transporteren van je kapotte motor. Wij komen naar jou toe om je motor op te halen.

Geld contant of per bank

Kies de betalingswijze die het beste bij jou past. Contant of online bankieren? Wij zorgen voor een snelle en transparante afhandeling.

Onze diensten

Onze Focus

Motoren met veelvoorkomende schades zoals val-, motor- en waterschades hebben onze interesse.

RDW-Erkend

Als erkend RDW-bedrijf kunnen we op elk moment je motor vrijwaren.

Snelle Verkoop

Verkoop je voertuig eenvoudig en snel via bankoverschrijving of contante betaling.

Verkoopopties

Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op als je jouw schadevoertuig wilt verkopen.

Bij Schademotorverkopen.nl zoeken we motoren met veelvoorkomende schades zoals val-, motor- en waterschades. Als RDW-erkend bedrijf kunnen we je motor op elk moment vrijwaren. Verkoop snel en gemakkelijk via bankoverschrijving of contante betaling. Vul het formulier in of bel ons als je je schadevoertuig wilt verkopen.

Wij kopen schadevoertuigen op in de Benelux en een gedeelte van Duitsland. Dankzij onze eigen ophaalservice kunnen wij het voertuig snel afhalen.

Neem contact met ons op

Galerij

Vele gingen je voor!

Reviews

Ervaring van andere klanten

Bij Schademotorverkopen.nl begrijpen we de waarde van je tijd en bieden we een stressvrije oplossing voor het verkopen van je beschadigde motor. Nog niet overtuigd? Bekijk ervaringen van onze andere klanten.

Vandaag mijn motor verkocht. Koen is erg behulpzaam, geeft een redelijke inschatting via de mail en komt dat ook na als hij bij je is. Heel aardige en deskundige kerel! Zeker aan te raden als je zoals ik min of meer uit noodzaak afscheid neemt van je kapotte motor.
Johan Zuurhout
Johan Zuurhout
28/11/2023
Vandaag gebeld wat de mogelijkheden zijn voor het e.v. verkopen van mijn motor. Uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Een goud eerlijke man hart op de juiste plaats met veel verstand. Er zijn er helaas maar weinig van! Dank voor de oprechtheid en vriendelijkheid. Gr. Boudewijn
Boudewijn Panhuyzen
Boudewijn Panhuyzen
02/09/2023
Zeer vriendelijke ontvangst. Motor stond nog bij de dealer. Samen erheen gereden en weer teruggebracht.
Fred van Dam
Fred van Dam
05/08/2023
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denkt mee en komt afspraken na.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
28/07/2023
Via contactformulier op de site contact gezocht met dit bedrijf voor het laten ophalen van mijn kapotte motor. De eigenaar Koen nam binnen een uur contact met mij op om een afspraak te maken. Koen is en nette man, regelde ter plaatse de RDW vrijwaring welke ik direct per mail heb ontvangen en alles werd boven verwachting afgehandeld. Ik raad eenieder dit bedrijf aan. Koen bedankt voor je top service! Groet Bas
Bas Spiek
Bas Spiek
25/06/2023
Top service! Snel, accuraat, en ook nog vriendelijk. Alles geregeld in 2,5 uur.
Sonja Ossebaar
Sonja Ossebaar
28/04/2023
Snelle reactie en goede service. Vrijwaringsbewijs en geld overmaken direct geregeld bij het ophalen. Sympathieke man. Een aanrader.
Patricia Bierkens
Patricia Bierkens
15/02/2023
Zeer vriendelijk en biedt realistisch. Echt een aanrader voor iedereen die zijn motor wil verkopen.
M.C.M van der Graaf
M.C.M van der Graaf
01/02/2023
Reageert snel. Komt afspraak netjes na. Heb het zeer fijn ervaren.
saskia van der meer
saskia van der meer
28/01/2023
Dankzij Koen heb ik (met pijn in het hart) afscheid kunnen nemen van mijn schademotor. Koen reageert snel, denkt mee en zet graag een stapje extra voor je. Echte vijfsterrenservice!
Ruben Kadijk
Ruben Kadijk
23/01/2023