Vele gingen je voor!

Galerij

We hebben voor jou als potentiële klant onze foto’s op een rijtje gezet. Hierop staan motors met schade die we van andere tevreden klanten hebben overgekocht. Als je dus nieuwsgierig bent naar voorbeelden van de motoren die we hebben verworven, ben je hier op het juiste adres! Hieronder vind je onze galerij met foto’s.

Waarom je kiest voor Schade Motor Verkopen

Bent u in het bezit van een motor met schade en overweegt u deze te verkopen? Kies dan voor Schademotorverkopen.nl, uw betrouwbare partner in de aan- en verkoop van schademotoren. Wij specialiseren ons in motoren met de meest voorkomende schades zoals val-, motor-, en waterschade. Als RDW erkend bedrijf staan wij garant voor een professionele en vlotte afhandeling. Onze service biedt de mogelijkheid uw motor op elk gewenst moment te vrijwaren, waardoor u direct verlost bent van verdere verplichtingen.

Het proces van verkopen bij ons is gemakkelijk en snel. We begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden wij flexibele betalingsopties aan zoals directe bankoverschrijving of contante betaling bij afhalen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van ons online formulier of ons telefonisch contacteren, en wij zorgen voor de rest. Onze klantgerichte service zorgt ervoor dat het verkopen van uw schadevoertuig een zorgeloze ervaring wordt.

Onze service stopt niet aan de grenzen; wij opereren in de gehele Benelux en delen van Duitsland. Dankzij onze efficiënte ophaalservice halen we uw schadevoertuig snel en op een door u gewenst tijdstip op. Kiezen voor Schademotorverkopen.nl betekent kiezen voor gemak, snelheid, en betrouwbaarheid. Vertrouw op onze expertise en maak van de verkoop van uw schademotor een zorgeloze en efficiënte ervaring.

Eigen ophaalservice

Alles wordt vooraf duidelijk met je overlegd, de juiste prijs overeen gekomen en nemen niks mee zonder dat de betaling bij je ontvangen is

Veilig en snel

Wij hebben ons eigen vervoer om de motor zo snel mogelijk bij je thuis op te halen

Geld contant of per bank

Je kunt kiezen hoe je het geld wilt ontvangen, wij kunnen contant betalen bij ophalen of overboeking via de bank