Veelgestelde vragen

Kentekenbewijs (deel IA en deel IB): Dit is het officiële document waarin de voertuiggegevens zijn opgenomen. De verkoper moet het deel IA behouden, terwijl het deel IB aan de koper wordt overgedragen. Zorg ervoor dat beide delen correct zijn ingevuld en ondertekend.

Vrijwaring bewijs: Na de het overschrijven van het voertuig zullen wij je per mail de vrijwaring toe zenden.

Tenaamstellingsbewijs of kentekencard: kentekenbewijs ook een kentekencard genoemd. Zorg ervoor dat je hierbij ook de tenaamstellingscode hebt deze bestaat uit 9 cijfers ( eerste 4 heeft je gekregen bij het postkantoor of bij de dealer, de laatste 5 zijn per post door het RDW verstuurd )

Hier onder vindt je een voorbeeld van de Kentekencard & Tenaamstellings code.

Kentekenbewijs (deel IA en deel IB) of Kentecard kwijt? : Deze kun je opnieuw aanvragen bij het RDW met de Link https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/het-kentekenbewijs/kentekenbewijs-kwijt Tenaamstellingscode kwijt: Deze kun je opnieuw aanvragen bij het RDW met de Link: https://www.rdw.nl/particulier/voertuigen/auto/het- kentekenbewijs/tenaamstellingscode-kwijt

Wij kopen de meest populaire merken:
Aprilia
BMW
Ducati
Harley-Davidson
Honda
Kawasaki
KTM
Moto Guzzi
Piaggio
Suzuki
Triumph
Yamaha

Een wok (wacht op keuren) is een melding op je kenteken geplaatst door de politie. Het houd in dat het voertuig niet aan de wettelijk eisen voldoet en hij herkeurd moet worden. De reden dat je een wok melding krijgt kan door allerlei verschillende redenen komen, dit kan dus ook komen door de schade aan het voertuig.

Wij kopen dan ook regelmatig schademotoren met deze status.

Een niet rol-bare motor is een motor die niet rollend verplaatst kan worden. Een motor is bijvoorbeeld niet-rolbaar als motorblok vast zit in een versnelling en daar niet uit te krijgen is, als de remklauwen vast zitten, als er schade is die de rolbaarheid van de motor beperkt, als de wielen blokkeren of als er helemaal geen wielen aanwezig zijn. Wij beschrikken op verzoek over een kraan, met deze kraan kunnen wij eenvoudig de schademotor op onze combinatie zetten.

Je kunt kiezen hoe je het geld wilt ontvangen, wij kunnen contant betalen bij ophalen of overboeking via de bank.

Reviews

Ervaring van andere klanten

Ontdek wat anderen zeggen over hun ervaringen met Schademotorverkopen.nl. Lees de reviews van tevreden klanten die moeiteloos en snel hun beschadigde motor hebben verkocht. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Vandaag mijn motor verkocht. Koen is erg behulpzaam, geeft een redelijke inschatting via de mail en komt dat ook na als hij bij je is. Heel aardige en deskundige kerel! Zeker aan te raden als je zoals ik min of meer uit noodzaak afscheid neemt van je kapotte motor.
Johan Zuurhout
Johan Zuurhout
28/11/2023
Vandaag gebeld wat de mogelijkheden zijn voor het e.v. verkopen van mijn motor. Uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Een goud eerlijke man hart op de juiste plaats met veel verstand. Er zijn er helaas maar weinig van! Dank voor de oprechtheid en vriendelijkheid. Gr. Boudewijn
Boudewijn Panhuyzen
Boudewijn Panhuyzen
02/09/2023
Zeer vriendelijke ontvangst. Motor stond nog bij de dealer. Samen erheen gereden en weer teruggebracht.
Fred van Dam
Fred van Dam
05/08/2023
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Denkt mee en komt afspraken na.
Wobke Gerritse
Wobke Gerritse
28/07/2023
Via contactformulier op de site contact gezocht met dit bedrijf voor het laten ophalen van mijn kapotte motor. De eigenaar Koen nam binnen een uur contact met mij op om een afspraak te maken. Koen is en nette man, regelde ter plaatse de RDW vrijwaring welke ik direct per mail heb ontvangen en alles werd boven verwachting afgehandeld. Ik raad eenieder dit bedrijf aan. Koen bedankt voor je top service! Groet Bas
Bas Spiek
Bas Spiek
25/06/2023
Top service! Snel, accuraat, en ook nog vriendelijk. Alles geregeld in 2,5 uur.
Sonja Ossebaar
Sonja Ossebaar
28/04/2023
Snelle reactie en goede service. Vrijwaringsbewijs en geld overmaken direct geregeld bij het ophalen. Sympathieke man. Een aanrader.
Patricia Bierkens
Patricia Bierkens
15/02/2023
Zeer vriendelijk en biedt realistisch. Echt een aanrader voor iedereen die zijn motor wil verkopen.
M.C.M van der Graaf
M.C.M van der Graaf
01/02/2023
Reageert snel. Komt afspraak netjes na. Heb het zeer fijn ervaren.
saskia van der meer
saskia van der meer
28/01/2023
Dankzij Koen heb ik (met pijn in het hart) afscheid kunnen nemen van mijn schademotor. Koen reageert snel, denkt mee en zet graag een stapje extra voor je. Echte vijfsterrenservice!
Ruben Kadijk
Ruben Kadijk
23/01/2023

Reviews

Ervaring van andere klanten

Afspraak is afspraak. Dat is onze kernwaarde. Door onze eigen ophaalservice zijn we zo bij je en regelen we de betaling direct. Vele gingen je voor, wij zorgen voor een eerlijke transactie!

"

Super goed geholpen, snelle service kortom een aanrader.”

Remco van Lienen

"

“Supergoeie service van Koen! Hij kwam me redden met een nieuwe accu (helemaal naar Arnhem gebracht en direct geïnstalleerd) en m’n motor loopt weer als een zonnetje. Ontzettend bedankt! Vriendelijke groet”

Michelle

"

“Goed en heel vriendelijk geholpen, komt z’n afspraken na. Als het nodig zou zijn nemen we zeker contact met Coen op”

R Hammer

"

Super goed geholpen, snelle service kortom een aanrader.”

Remco van Lienen

"

“Supergoeie service van Koen! Hij kwam me redden met een nieuwe accu (helemaal naar Arnhem gebracht en direct geïnstalleerd) en m’n motor loopt weer als een zonnetje. Ontzettend bedankt! Vriendelijke groet”

Michelle

"

“Goed en heel vriendelijk geholpen, komt z’n afspraken na. Als het nodig zou zijn nemen we zeker contact met Coen op”

R Hammer

"

“Netten man die duidelijk is. Samen over de prijs goed uit gekomen. Goede service en netjes op gehaald. Top service dit is echt goed net bedrijf.”

Damien Hendriksen

"

“Via marktplaats contact gelegd en het balletje ging rollen. Koen is een man van zijn woorden als het om afspreken gaat. Hij daagt op en biedt naar waarde. Ik weet dat ik mijn volgende motor bij hem zal aanschaffen, gezien zijn betrouwbaarheid en tijd die hij neemt voor zijn klanten. Aanrader!”

A.A.

"

“Goede nette man die afspraken na komt en een nette prijs geeft voor voertuigen die hij op komt halen, top”

Chris Sprokkereef

"

“Goed en heel vriendelijk geholpen, komt z’n afspraken na. Als het nodig zou zijn nemen we zeker contact op met Coen op.”

R Hammer

"

“Super goed geholpen, snelle service kortom een aanrader”

Remco van Lienen

"

“Uitstekende service en snel geregeld!”

Bas van der sluis